Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Lőrinczi Dénes könyvbemutatója a Bod Péter Megyei Könyvtárban2021. december 21-én, kedden 18 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-terme lesz a helyszíne Lőrinczi Dénes Édes emlék. Szerelmes képeslapok a Nagy Háborúból című, frissen megjelent könyve bemutatójának.

A szerző beszélgetőtársa a rendezvényen: Demeter László, a kötetet megjelentető baróti Tortoma Könyvkiadó vezetője. Házigazda: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató.

A bemutatásra kerülő könyvről: Egy háromszéki lánynak a Nagy Háború (1914–1918) során írt, szerelmes képeslapjait értelmezi, azok történetébe nyújt olvasmányos betekintést a kötet. Látszólag egyszerű történet, de sok rejtéllyel, és egyúttal rálátást biztosít a kor fiataljainak udvarlási szokásaira. A tetszetős kivitelezésű könyv illusztrációkban és hagyományleírásokban is gazdag.

A rendezvény az érvényes járványügyi szabályozásokhoz (zöld igazolvány vagy negatív teszt felmutatása, maszkviselés, távolságtartás) alkalmazkodik.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.