Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Ünnepi műsor a magyar kultúra napja alkalmábólA magyar kultúra napja alkalmából Kovászna Megye Tanácsa, a Kovászna Megyei Művelődési Központ, a Bod Péter Megyei Könyvtár, valamint a Liszt Intézet – Sepsiszentgyörgy 2023. január 19-én, csütörtökön 18 órától ünnepi műsort szervez a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében, Sepsiszentgyörgyön.

A Petőfi Sándor emlékév jegyében, a legszebb magyar romantikus zenei hagyományokat idézve, zenés-irodalmi estre kerül sor Sinha Róbert gitárművész és Prohászka Rád Boróka irodalomtörténész előadásában.

Az eseményen adják át -  a Művelődési Központ által 2013-ban alapított – a Háromszék Kultúrájáért Díjat, amelynek idei kitüntetettje Kisgyörgy Zoltán geológus, újságíró, helytörténeti szakíró. A díjazottat Demeter László muzeológus méltatja, a díjat átadja Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.